Marsruut kulges Tartust -Elva-Hellenurme-Otepää-Pühajärve-Sihva kaudu-Otepää-Valga Ristteeni. Sealt vasakpöördega Ilmjärve kaudu Otepääle tagasi. Siis Pangodi-Kambja-Rebase-Uhti kaudu uuesti Tartusse.

Elvas Verevi järve ääres, enne esimest toidupunkti, 27,5 km oligi Elva vahefiniš, mille võitiski oma kodulinnas kaaslinnlaste rõõmuhõisete saatel Caspar Austa. Kuna ralli esimesel poolel valitses pidev pärituul, siis oli kiirus rekordiliselt kõrge samas oli ka peagrupp tavatult suur. Kiirust arendati kohati kuni 70km/h.

Üksik-üritajaid oli, kuid keegi sellise kiiruse juures siiski tõsiseltvõetavat edumaad ei suutnud saavutada. Tõsine üritus toimus alles enne uuesti Otepääle jõudmist, kui eraldus tervelt 25 meest. Nende seas aga polnud ei Rene Mandrit ega ka Rein Taaramäed. Oli aga hoopis elvalane Caspar Austa. Caspari sõnutsi tundis ta ennast ülihästi ja mõlgutas juba mõtteid võidust. Enne lõpufinišit jäi Caspar kahjuks karpi, ei pääsenudki oma spurditeravust näitama. Nii pidigi Caspar leppima kuuenda kohaga. Võidu viis hoopis aga Taanimaale Rene Joergensen ajaga 2:59.34. Caspargi sai võitjaga sama aja. Keskmine kiirus 45,78km/h.

Suures peagrupis suutis lõpetada seitsmendana Tartu Ülikooli Akadeemilise Spordiklubi naisrattur Grete Treier, olles ühtlasi naiste võitja. Üldjärjestuses tähendas see 32.kohta. Tema aeg oli 3:01.53. 41. kohaga lõpetas TÜ ASKi juunior Vahur Vahtra, saades oma vanuseklassis teise koha. Otse tema järel lõpetas elvalane Peeter Dedov. 47.kohaga lõpetas aga Rauna Miilmann ja 63. kohaga Kaarel Redi, olles kolmas juunior.

Nende viie TÜ ASKi ratturi koguaeg oli klubidest kõige parem ning seega sai Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi klubide arvestuses võitjakarika koguajaga 15:07.11.

Esisajasse mahtusid veel Gabriel Leppik 93. koht ja Maikel Kuusma 97. koht. Silver Mäomal purunes 2 km enne lõppu kumm ja ta pidi kaks viimast km tühja esikummiga sõitma. Sellest ka 162. koht. Kukkumise läbi teinud Eesti parim rattur Rein Taaramäe lõpetas sõidu võõra rattaga ja sai 171. koha. Sirje Lepik lõpetas 424. kohaga. N17 klassis andis see aga esikoha. Mae Lang oli 567, N17 klassis tähendas see aga teist kohta.