Kokku võttis esialgsetel andmetel SEB 31. Tartu Rattarallist osa 7285 inimest, kellest 3938 inimest võtsid osa SEB 31. Tartu Rattaralli põhidistantsidest. 137 km pikkusel rajal ületas finišijoone 1885 osalejat, lühikese distantsi lõpetas 2053 inimest ning rekordilised 3347 osavõtjat osales SEB 31. Tartu Rattaralli lastesõitudel.

SEB 31. Tartu Rattaralli võit rändas sellel korral taani – Rene Joergensen Christina Watches – ONFONE meeskonnast oli esimene, kes finišijoone ületas. Teine ja kolmas koht jäid Eestisse – II kohale tuli Janek Tombak ning kolmanda koha saavutas Oskari Kargu. Kiireim naine rajal oli Grete Treier, kes üldarvestuses sai 32. koha.

Firmade arvestuses oli esialgsete tulemuste alusel parimaks Eesti Posti Spordiklubi, teiseks tuli G4S Eesti ning kolmandaks Saint Gobain Glass. Klubide arvestuses sai I koha Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi, II koha Hawaii Express ning III koha CFC Spordiklubi.

On hea meel, et Tartu Rattaralli rada hindavad ka välismaalased. „Minu meeskonnakaaslased on samuti rajaga ülimalt rahul ning naudivad Eesti rohkete metsade vahel sõitmist,“ vahendab SEB Tartu Grand Prix 2012 võitja Rene Mandri tiimikaaslaste mõtteid.“ Mandri lisab, et Tartu Rattaralli stardis lausa peab olema: „Tartu Rattaralli sõitmine on puhas nauding ning millal siis veel oma ratas välja otsida kui mitte rattarallil.“

SEB 31. Tartu Rattaralli oli SEB Tartu Neliküritus 2012 kolmandaks etapiks. Viimane SEB Tartu Neliküritus 2012 etapp toimub 16. septembril, kui sõidetakse SEB 15. Tartu Rattamaraton.

Estonian Cycling Weekend algas 25. mail Tallinn-Tartu Grand Prix’ga, jätkus laupäeval, 26. mail SEB 31. Tartu Rattaralli lastesõitude ja SEB Tartu Grand Prix 2012’ga ning kulmineerus pühapäeval, 27. mail SEB 31. Tartu Rattaralliga.