Jalgpalliturg on koht, kus nii praegustel kui ka endistel mängijatel, aga ka lihtsatel jalgpallisõpradel on võimalus oma varustust, suveniire või muid jalgpalliga seotud põnevaid esemeid huvilistele müügiks pakkuda.

Teiste seas on lubanud kohal olla ja tõelisi haruldusi müüki panna endine koondise kapten Marek Lemsalu, samuti koondise eksväravavaht Toomas Tohver. Klubidest on näiteks FC Levadia ja FC Flora kinnitanud, et toovad välja mitmeid rariteetseid mängusärke ja muud klubiga seonduvat.

Müüma ja kauplema on oodatud ka vutisõpradest kollektsionäärid või lihtsad spordisõbrad, kel kodus midagi teiste jaoks põnevat tolmu kogumas. Samuti on jalgpalliturg suurepärane võimalus lapsevanematele müüa oma vutihuvilistest laste väikseks jäänud varustust ja soetada uut ja parajamat.

Jalgpalliturg alustab kell 14:00. Kõigil neil, kel huvi midagi müüma tulla, palume end registreerida 24. maiks aadressil kommerts@jalgpall.ee.

Kõik turulised on oodatud ka karikafinaalile, heitlusele Evald Tipneri karika nimel JK Narva Transi ja Tallinna FC Levadia vahel. Finaalieelne programm algab kell 15:05, avavile finaalmängule antakse kell 17:00.

Pääsmed karikafinaalile on saadaval Piletilevis ja enne mängu algust kohapeal.