Kevin Durant viskas Oklahoma parimana 22 punkti, 15 punktiga toetas võitjaid Russell Westbrook ja 13 punktiga James Harden. Lakersil said 20 punkti kirja nii Kobe Bryant kui ka Andrew Bynum, viimane võttis maha ka 9 lauapalli. Kaksikduubli teinud Pau Gasoli kontole kanti 14 punkti ja 11 lauapalli.

Oklahoma oli kaks minutit enne kohtumise lõppu veel seitsmepunktilises kaotuseisus (68:75), kuid Harden ja Durant vedasid meeskonna kahepeale 76:75 eduseisu, mil mängida jäi veel 18,6 sekundit. 3,9 sekundit enne lõppu eksis Lakersil Steve Blake kolmepunktiviskel ning mängu lõpusekundil vormistas Durant vabaviskest lõppskoori.

Lakers sai 0,3 sekundit enne lõppu veel viimase võimaluse, kuid Metta World Peace'i sööt, mis oli adresseeritud Bynumile, maandus hoopis Hardeni käte vahel.

Videokokkuvõte:

Teine kohtumine Philadelphias oli märksa ühepoolsem. Celtics juhtis poolajaks juba 60:49 ning sai kolmandal veerandajal nautida ka 25-punktilist eduseisu.

Võitjate resultatiivseimad oli Kevin Garnett 27 punkti ja 13 lauapalliga ning Paul Pierce 24 punkti ja 12 lauapalliga. Philadelphial viskas Thaddeus Young 22 punkti, Jrue Holiday lisas 15 ning Lou Williams ja Jodie Meeks kumbki 13 silma.

Videokokkuvõte: