Delfi küsis toetusrühma esimehelt Deniss Boroditšilt, mis sellest ühendusest tänaseks on saanud ning millega need pool aastat on tegeletud.

"Kui rääkida formaadist, siis on see olnud seinas seina: on toimunud mitmed kohtumised Eesti Jalgpalli Liidu juhtkonnaga, toetusrühma liikmetega, klubide esindajatega, osalemine Diplomat Cup jalgpalliturniiril," vastas Boroditš.

"Eriti oluline on minu jaoks kohtumised klubidega ning seda üle Eesti, sest jalgpalli areng sõltub eeskätt regionaalse infrastruktuuri arengust - kui väljakuid ei ole või on nad väga halvas seisus, on raske spordiala harrastada, rääkimata tõsiseltvõetavate tulemuste saavutamisest. Kuigi jalgpalli infrastruktuur on viimastel aastatel kõvasti arenenud, on tegemist veel palju, staadionitega ei ole veel kõik regioonid kaetud, puudub täismõõtmetes sisehall, arendamist vajab ka esindusstaadioon."

Boroditši sõnul on paika pandud ka järgmine kohtumine jalgpalliliidu juhtkonnaga, mis leiab aset 31. mail. "Ning seejärel hoiame pöialt Eesti noortekoondisele alagrupimängus Hispaania eakaaslastega," lisas Boroditš.