"Üritasin hommikul jooksutreeningut teha, kuid mõne minutiga oli selge, et jalaga pole kõik korras. Klubi aitas koheselt uuringutele ning arstid tuvastasid paremal säärel kahes kohas lihaskiudude rebendi. Süstidega saaks ehk Prantsusmaa mänguks jalule (5. juuniks), aga sellel pole mõtet. Eelmise aasta septembrist alates on põhimõtteliselt üks vigastus ajanud teist taga ja see on selge märk sellest, et keha vajab puhkust. Võtan tõsiselt aja maha ja kuu aega kindlasti midagi ei tee," sõnas Piiroja Delfile.

"Juulis hakkan uuesti põhja laduma, eks siis on näha, kuidas keha reageerib. Tervis tuleb korda saada, vastasel juhul on raske karjääri jätkata. Pühapäeval lõpeb Vitesse meeskonnal hooaeg ja seejärel olen vaba mees. Sõidan koju ja saan üle pikkade-pikkade aastate suve kodus veeta."

Eesti jalgpallikoondisel seisab mai lõpus - juuni alguses ees viis ametlikku kohtumist: 25. ja 28. mail sõprusmängud Horvaatia ja Ukrainaga, 1. ja 3. juunil mängud Balti turniiril ning 5. juunil sõpruskohtumine Prantsusmaaga.