Juba jooksu alguses läks eest 4-pealine grupp, mida vedas Sergei Tšerepannikov Tallinna Tehnikaülikoolist. Jooksu võitja Keio Kits Eesti Maaülikoolist kommenteeris olukorda järgnevalt - 2,5 km peal olime Sergeiga koos ning läksin juhtima. Vajutasin natuke ning 3 km-ks oli vahe juba 150 meetrit, hoidsin kõrget tempot ning 2 km enne lõppu oli juba vahe 500 meetrit. Kits lisas veel Tudengijooksu kohta: "meeleolu tegi heaks mõnus korraldus, kõik oli ilusasti ette-taha ära tehtud. Minul tuli vaid joosta. Inimesed olid rõõmsad ning ilm oli tugevaks võistluseks igati sobiv." Võitja aeg 7,4 km pikkusel rajal oli kõrgeklassiline 23.50.

Teise koha sai Tšerepannikov (25.11) ja kolmas oli Roman Fosti, mõlemad TTÜ-st (26.05).

Naiste võistluse võitis üldarvestuses koguni 9-s olnud Liina Luik Viljandi Kultuuriakadeemiast (aeg 29.05). Liina rääkis, et rada just kerge ei olnud. Päris teravad tõusud ei ole tema pärusmaa, kuid tuli siia korraliku tempojooksu tegema. Paari esimese kilomeetriga oli vahekord selgeks tehtud ning lõpupoole sai väheke kergemalt joostud. Liina kiitis head ilma ja lõbusaid tudengeid rajal.

Teise koha hõivas Kaidi Kivioja Tallinna Ülikoolist (30.29) ja kolmas oli Grete Tõnne Eesti Maaülikoolist (31.39).

Tudengijooksu korraldusmeeskonna juht Hans Üürike lisas - jooks õnnestus väga hästi. Kohal olid nii tõsised sportlased kui ka sooja ilma ning sõprade seltskonda nautivad tudengid. Meie soov on jooksuga luua uus ja lõbus spordiüritus meie tervisespordi kalendrisse ja meelitada aasta aastalt rohkem üliõpilasi sportima.

Jooksu partnerid on Delfi, Stamina, Fittest, Koopia3, A. Le Coq, Veebimajutus.ee ning Tallinna ülikoolid.