"Ma ise arvan küll, et tuleb veel kandidaate. Praegu on suhteliselt positiivne aeg ja inimesi, kes ennast proovile tahavad panna, peaks jaguma. See on ühiskondlik amet, mis ei too sisse, vaid viib pigem välja. Meil on ju küll neid aktiivseid noori ärimehi või poliitikuid, kes tunnevad vastutust," rääkis Kerde, kes tervitab Matsalu kandideerimist alaliidu presidendiks kahe käega.

"Ega Matsalu ju ka niisama ei kandideeri. Ma arvan, et ta tunneb vastutust selle eest, et on selle alaga nii kaua seotud olnud ja püüab asju parandada. See on ainult tervitatav. Tunnen Matsalut isiklikult juba väga pikka aega. Ta on töökas ja sihikindel inimene, kes on jõudnud nii korvpallis kui oma töös väga kaugele."

"Hea oleks, kui ta nüüd osaliselt oma programmi avalikustaks, et saaksime lugeda, mida uut ta siis juurde tahab tuua. Arvan küll, et tal on seal programmis omad valupunktid välja toodud. Aga kolm-neli inimest võiks veel kandideerida, tekiks kohe huvi. Mida rohkem on kandidaate, seda parem, sest kõikide inimeste programmid annavad midagi juurde," lisas Kerde.