Võidu peale käis tuline heitlus Kenth Lusenbergi, Andren Kaju, Marcel Peldese ning kohaliku poisi Martin Varmalise vahel. Siiski õnnestus lätlasel eestlaste rünnakud tõrjuda ning mõlema sõidu võit andis talle ka esikoha etapil. Teiseks kerkis Marcel Peldes Andren Kaju ees. Kenth Lusenberg oli etapil neljas. Genry Arras saavutas kuuenda, Pärtel Prikk üheksanda ning Martin Michelis 13. koha.

Quad 50 klassis hõivasid poodiumi kaks viimast astet Kert Kasemets ning Marcos Kask. Nemad pidid tunnistama lätlase Artis Bredsi paremust.

Quad 200 oli justkui meheks teiselt planeedilt Martin Adamson, kes konkurentidele ei jätnud mitte mingisugust võimalust ning etapivõit kuulus talle.

MX 65 klassis pakkusid lõunanaabritele konkurentsi Henry Vesilind ning Jörgen-Matthias Talviku. Henryl õnnestusid mõlemad sõidud hästi ning tasuks Läti MV 1.etapil 3.koht. Jörgen-Matthiase sõit andis aga viienda koha.

Soome meistrivõistluste 1.etapil Vantaas olid joonel kaks MX 65 klassi kihutajat – Meico Vettik ja Allar Pent. Soomes on väiksematele krossimeestele kavas vaid üks sõit. Meico lõpetas sõidu Emil Weckmani järel teisena. Allar Pent ületas finišijoone kaheksandana.