Raja
tegi põlvele viga märtsikuus Ameerika Ühendriikides treenides.
Eelmise kuu lõpus tehtud uuringul selgus, et mitmevõistleja põlvemeniskis on pragu, valulikkust põhjustasid ka põlve külgside ja põlves olev tsüst.

Doktor Kaidu Meitern rääkis Delfile, et Raja lõikusest taastumine on sujunud väga hästi.

"Seis on väga hea. Käisime Helsingis järelravil, kus saime ka vajalikke nõuandeid. Selgus, et oleme õigel teel," sõnas dr Meitern. "Andres teeb hetkel veejooksu. Tema liigutused on valuvabad."

Vaatamata heale taastumisele püüab Raja tagasitulekuga mitte liigselt kiirustada. Kui algselt planeeris Raja mai lõpus toimuval Götzise jõuproovil olümpia A-normi (8200p) rünnata, siis hetkeseisuga ta Austrias ei võistle.

"Ma väga kahtlen, et ta Götzises võistleb," ütles dr Meitern. "Eks see on lähemal ajal näha, aga pigem ei. Vahest vigastus polegi nii hull, aga tema treenitus ei ole piisavalt hea ja nii võib uue vigastuse saada."

Meiterni sõnul peaks olema kindel, et Raja saab võistelda vähemalt 3-4 nädalat enne olümpiat ehk juuli alguses. Olümpiamängude normi saab täita kuni 8. juulini. B-norm on Rajal täidetud.

Märtsi alguses Istanbuli sise-MMil õlga vigastanud ja lõikusel käinud Mikk Pahapill peab kindlasti vahele jätma juuni lõpus toimuva Helsingi EMi. Londoni mängude A-normi täitnud Pahapill loodab eduka paranemise korral esimese võistluse üksikaladel teha juuni lõpus.

Juhul kui Pahapill saab olümpiale minna, vajab Raja Londonisse pääsuks samuti A-normi täitmist.