Kuigi Karslon domineeris matši täielikult, suutis vastane suure enamuse lööke ära blokeerida. Seda kuni kolmanda raundi viimaste sekunditeni, kui Karslon parem-vasak sirgetega vastase nokauti lõi. "Raske vastane oli, oli väga kinnine. Lõpuks avas ennast ja sain löögi sisse," lausus Karlson Delfile. "Nokauti löömine on poksis ülim tunne, eriti veel pärast sellist tasavägist matši."

Treeneri Ervin Kade sõnul oli Karlsonil suurepärane ajastus. "Vastane oli kinnine, kuid Ainar ootas oma momendi ära."

Lisaks Karlsonile said võidud kirja ka Kaspar Vaha ning vennad Dmitri ja Deniss Kormilin. Nemad võitlevad pühapäevastes finaalides turniiri võidu eest.

"Kaspar oli alguses vähe kinni, tahtis kohe näidata," kommenteeris Kade Vaha punktidega võitu. Treeneriga nõustus ka Vaha ise: "Esimestes matšides olen alati natuke kinni. Olin natuke üleolev, kuid sellises spordis seda olla ei tohi."

Pühapäevases finaalis on Vaha vastane Briti tšempion. "Inglasel on väga terav löök, tuleb õige taktikaga peale minna."

Ebaedu saatis avapäeval aga Kirill Serikovi ning Kaupo Arrot. Mõlemad kaotasid punktidega. Arro võitles hästi ning tegemist oli väga tasavägise matšiga. Ometi hindasid kohtunikud Arro kaotuseks lausa 1-5. "Minu arvates on see uus punktisüsteem imelik. Vahe ei saanud nii suur olla. Kui Euroopas antakse pigem rohkem punkte, siis täna anti väga vähe sellise võrdse matši eest. Loeti ainult väga puhtaid lööke. Neid, mis läbi kaitse läksid, ära ei loetud. Aga vastane oli jõuline, selline murdja, viskas mu paar korda pikali. Millegipärast anti aga mulle hoopis hoiatus," oli Arro pettunud.

Olümpiakinda finaalpäev algab pühapäeval Kalevi Spordihallis kell 11 kuni 17 ja 19-aastaste matšidega. Kuni 35-aastaste finaalide algus on 14.00.