"Testid läksid hästi," sõnas 503-kilomeetrise raja kaks korda läbi sõitnud Hirvonen väljaandele Autosport. "Meil ei olnud mingeid probleeme. Kiiruskatsed on siin pikad, aga see on pigem hea. Ralli muudab raskeks hoopis paks udu, mille tõttu on paiguti nähtavus väga vilets ja vahemaid raske hinnata."

"Rajad tunduvad pehmed ja viletsamas seisukorras, kui aasta tagasi. Samas mul on tunne, et ma ütlen seda igal aastal," muigas Hirvonen.

Kõige põnevamad ja raskemad kiiruskatsed on soomlase arvates kolmas ja üheksas, mitte aga pühapäevane 66 km pikkune 14. maratonkatse.

"Kolmas katse on pikk ja ma tean eelmisest aastast, kui raske see oli. Üheksas kiiruskatse on aga kõige fantastilisem, sest seal on palju hüppeid ja palju mäkke sõitmist. Viimasel kuuel kilomeetril on aga meeletult kiire rada ja etapi lõpp võib udus olla," lisas Hirvonen.

Nelja etapi järel juhib MM-sarja Sebastien Loeb 66 punktiga, Petter Solbergil on 62, Mads Östbergil 53 ja Mikko Hirvonenil 50 punkti. Ott Tänak on 15 punktiga üheksas.