Täna jagus tuult võistluspaigas eilsest tunduvalt vähem: 4-5 m/s. Finn klassis sai võistlust seni juhtinud Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) vaiksemates oludes 10. ja 12. finišitulemuse ning on hetkel 41 mehe seas hispaanlase Rafael Trujillo järel 2. kohal.

Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) tuli naiste RS:X klassis täna 23. ja 31. kohale ning on 40 võistleja seas hetkel kokkuvõttes 24. positsioonil. Juhtima on tõusnud prantslanna Charline Picon.

24. kohta hoiavad ka naiste 470 klassis võistlevad Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru), kes täna finišeerisid 22. ja 18. tulemusega. 48 paatkonna seas pole esikohta käest andnud hollandlannad Lisa Westerhof ja Lobke Berkhout.

Laser klassi hõbedases finaalgrupis lisandusid Argo Vooremaa (ESS Kalev Jahtklubi) tulemustesse 8. ja 3. koht ning sportlane on kerkinud 106 mehe konkurentsis 43ndaks. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) sai täna pronkslaevastiku 25. ning 24. tulemuse ja on 101. kohal. Liidriks on austraallane Tom Slingsby.

Alar Volmer ja Mihkel Kosk (Noblessneri JK) tulid Star klassis täna 19. ja kaks korda 22. kohale ning on 25 meeskonna seas 24. positsioonil. Juhivad britid Iain Percy ja Andrew Simpson.

Suurema osavõtjate arvuga Laser Standard klass seilab kolmes finaalgrupis. Ülejäänud klassides, kus Eesti sportlased esindatud, purjetatakse regatt ühe laevastikuna. Reedel võistlevad iga klassi 10 parimat topeltpunktid andvas medalisõidus.

Regati kodulehekülg ja tulemused: http://sof.ffvoile.com/

Purjetamise maailma karikasarja peetakse tänavu neljandat korda. Sari koosneb seitsmest etapist, millest viis peetakse Euroopas, üks Austraalias ning üks USA-s. Sportlaste jaoks lähevad kokkuvõttes arvesse seitsmest etapist viis paremat tulemust. Sarja avaetapp, Sail Melbourne - The Asia Pacific Regatta peeti 6.-12. novembril Austraalias. Teiseks osavõistluseks olnud Rolex Miami OCR purjetati USA-s 23.-28. jaanuaril. Semaine Olympique Francaise regatile eelnes Hispaanias Mallorca'l 31. märtsist 7. aprillini kestnud Trofeo Princesa Sofia MAPFRE nimeline võistlus. Viiendaks osavõistluseks on Delta Lloyd regatt Hollandis Medemblikis 22.-26. mail, eelviimaseks Skandia Sail For Gold Regatta 2012. aasta olümpiavetes, Suurbritannias Weymouth’is 4.-9. juunil ning sari lõppeb Kiel Week regatiga Saksamaal 16.-20. juunil. Maailma Karikale võistlevad ainult olümpiaklassid.