Vajadusel seitsmendat korda mängitakse 28. aprillil Hurrikaani koduväljakul.

Pavel Kružajev tõi 19 punkti, lüües 34-st tõstest maha 16 (47%), lisas kaks punkti servil ja ühe blokis. Resultatiivseim oli tema lätlasest meeskonnakaaslane Aivars Petruševics 30 punktiga (rünnak 52%) .

Itaalia võrkpalli A2 liigas on Kardo Kõresaar viimastes mängudes Loreto Energy Resources värvides tulemuslikult tegutsenud, kuigi tervis pole alati kõige parem olnud. Esimene play-off kohtumine Santa Grocega lõppes Loreto kasuks kaks-üks, kusjuures Kõresaar tõi otsustavas kohtumises 15 punkti (rünnak 58%).

„Mängisime ilma Janis Pedata, kes oli vigastatud, seega olin platsil ainuke nurgaründaja. Teist nurgaründajat mängis teine diagonaal. Kaotsime esimese mängu küll kodus 0:3, kuid tulime raskest seisust välja (teine ja kolmas mäng lõppes Loreto kasuks 3:2 – toim.). Praegune vastane Castellana Grotte on meist selgelt üle (esimene mäng 0:3 – toim.), seega võib kolmapäeval hooaja lõppenuks lugeda, kuigi ei tahaks veel otsi kokku tõmmata. Mängud siin kahe viimase kuu jooksul on hästi läinud, see on pärast rasket perioodi enesekindluse taastanud.“