"Väga raske oli mängu tribüünilt jälgida. Jube piin," kirjeldas mängukeelu kandnud Kuusmaa VIP sektoris istumist. "Korra oli tunne, et kas tõesti suudame kaotada! Alustasime väga hästi, siis aga lasime enda lollustest Tarval taas mängu tulla. Vastased teenisid kergelt vabaviskeid ja realiseerisid need punktideks. Alar Varrakule mul etteheiteid pole, ehkki teatud olukordades teinuks ma kindlasti teisi valikuid," rääkis Kuusmaa.

"Armands Škele vise oli muidugi hull, aga korvpalli selliseid asju ikka juhtub." Kas kogu VIP sektor oli pärast Škele tabamust pinkidelt püsti? "Vist oli tõesti, midagi ähmaselt mäletan. Kõva emotsiooni sai igal juhul, olime sel hetkel ju kuuega taga," lisas Kuusmaa.

Ühes asjas oli, on ja jääb Kalev/Cramo peatreener aga kindlaks. "Seeria lõpeb vaatamata esimese mängu põnevusele 3-0. Räägime esimese mängu nõrgad kohad üle ja ma ei näe Tarval võiduvarianti. Kui välja arvata tehniline kaotus mängule mittemineku eest, siis me pole Rakverele 16 kuud kaotanud. Tasemevahe on olemas."

Kalev/Cramo võitis poolfinaalseeria avakohtumise 92:84, teine mäng peetakse reedel Rakveres.