Tartlased võitsid geimid 25:22, 25:15 ja 25:15 ning juhivad nüüd kolme võiduni mängitavat seeriat 2:0.

Martti Juhkami tõi võitjate parimana 14 punkti, Lauris Lecelnieks lisas 12 punkti. Selveri poolel keegi kahekohalise punktisummani ei jõudnud, Argo Meresaar tõi meeskonna edukamana 9 punkti, kirjutab volley.ee. Haiguse tõttu esimesest finaalmängust eemale jäänud Selveri põhisidemängija Martti Keel ei osalenud ka korduskohtumises.

"Ma arvan, et 3:0 võidunumbrid näitasid, et olime kogu meeskonnaga mänguks väga hästi valmis. Võistkond oli väljakul väga ühtlane, keegi ei langenud ansamblist välja ning blokis olid kõik ühtlaselt head," rääkis Tartu meeskonna peatreener Rainer Vassiljev TV6-le antud intervjuus. "Sidemängija jagas mängu hästi laiali ning täitis kõik temale antud nõudmised. Finaalseeria kolmandaks mänguks jagub palju motivatsiooni ja vastaseid mingil juhul ei alahinnata."

Selveri peatreener Avo Keel tunnistas, et saatuslikuks sai kehv rünnak. "Tartul oli parem rünnak, meil oli see teatud põhjustel kehvem. Võetud riskid ennast ei õigustanud ning Keiro Vantsil oli rohkem ebatäpsusi kui esimeses mängus. Meil on ääretult raske, kuid seeria ei ole veel lõppenud," ütles Keel.  

Seeria kolmas mäng on neljapäeval, 26. aprillil algusega kell 19:45 Tallinnas Audentese spordihallis.