"Ega meil uusi mängijaid ei ole ning seetõttu erilist üllatust pakkuda ei saa, aga paar detaili nii kaitses kui rünnakul oleme ikka juurde toonud," ütles Alar Varrak, kes homme ise Kalev/Cramo peatreeneri rolli täidab, sest Aivar Kuusmaa kannab 4. aprillil toimunud Kalevi ja Tartu Ülikooli mängus kohtunike verbaalse ründamise eest ühemängulist juhendamiskeeldu.

Tarva mängude videoid on Varraku sõnul viimasel ajal vaadatud vähe. Vastase kohta käis ta luureandmeid kogumas Rakvere veerandfinaalmängudel Tallinna Kaleviga. "Rakverel on emotsionaalne võistkond. Kui nad saavad oma vungi üles, on nad ohtlikud," möönis Varrak. "Peame nende tempot madalal hoidma ning takistama neil hurraaga peale tulemast."

Tarva peatreener Andres Sõber vastas küsimusele üllatuse kohta järgmiselt.

"Hästi tugeva mänguga. Meie minikorvpallipoisid said eile eestikatel poolfinaalis Kalevist jagu ja võitsid täna finaalis Tartut. Meil on, kuhu poole püüelda," tõi Sõber kentsaka paralleeli.

Kuidas ajutine muudatus Kalev/Cramo treeneripingil meeskonna mängu mõjutada võib, Sõber ette ennustada ei osanud, kuid jällegi, huvitava võrdluse selle kohta tuua küll.

"Kindlasti mõjutab, aga kas negatiivselt või positiivselt, seda ei tea. Teinekord võib see hoogu just juurde anda. Võtame kas või Chelsea jalgpallimeeskonna - nii kui treener ära läks, hakkasid möllama," ütles Sõber, kes usub hoolimata Kalev/Cramo favoriidi staatusest ka enda meeskonnal võiduvõimalusi olevat.

"Mängime sellist mängu, nagu oleme terve hooaja näidanud. Meil on omad võimalused ja ma olen veendumusel, et me suudame ka korralikku vastupanu osutada," ütles Sõber.

Kolme võiduni peetav poolfinaalseeria stardib homme Kalevi Spordihallist kell 20.00.

Pildid Kalev/Cramo pühapäevaselt treeningult: