Tartus toimunud aastakoosolekul andsid EOA president Neinar Seli ja tegevjuht Reeli Remmelkoor Ausa mängu "fair play" konkursi võitjatele auhinnad. Tunnustust pälvivad koolinoored ausa ja spordimeheliku käitumise eest. Peaauhind läks Tartu Veeriku kooli õpilasele Lauri Keplerile. Peotantsu ja saalihokit harrastav Kepler, kes oli Tartu koolidevahelisel võistlusel oma kooli saalihokimeeskonna kapten märkas mängu ajal, et Raatuse Gümnaasiumi meeskonnas oli üks mängija vähem. Ta otsustas kaotusseisust hoolimata, et nii pole aus ja Veeriku kooli võistkonna mängijaidki saadeti väljakule sama palju kui vastasvõistkonnas. Kuigi pallimäng kaotati, teenis Kepler tunnustuse ühe olümpismi põhiväärtuse- ausa mängu eest.

Ausa mängu tunnustuse teised auhinnad läksid Läänemaale. Tunnustatute hulgas on Lihula Gümnaasiumi noored maadlejad Fred Martin Mägi, Joonas Kaskmäe ja nüüd Haapsalus ametikoolis õppiv Lihula noormees Cardo Jurs, Kullamaa Gümnaasiumi neiu, suusasporti harrastav Kadi Õunas ja kergejõustiklane Simona Liisbet Seppi Uuemõisa Lasteaed-algkoolist.

Olümpiaakadeemia korraldab Ausa mängu konkurssi 1998. aastast (esimesena pälvis selle auhinna toona Vastesliina Gümaasiumis õppinud suusataja Markus Puusepp). Tänudiplomid said 2011. aasta kooliolümpiamängude korraldajad, kooliolümpiad viidi läbi kümnes maakonnas.

Märtsi lõpus kuulutas EOA 1-12-kl. õpilastele välja loovtööde võistluse "Aus mäng ja väärtused spordis". Tööde esitamise tähtaeg on 25. aprill.