"Mõlemad poisid poksisid hästi ja olid mehe eest väljas. Arro oleks pidanud omas matšis esimeses raundi järel juhtima, kuid see amatöörpoksi punktiarvestussüsteem on paras anekdoot. Kolm kohtunikku andsid viigi ja kaks kohtunikku said Arro võitjaks, aga punktid olid valgevenelasele 4-2", kommenteeris peatreener Ervin Kade.

"Karlson vigastas komandas parema käe biitsepsit, kuid võitles lõpuni. Sellist lahingut pole ma temalt veel varem näinud." ütles Kade.

Eesti poksijate jaoks on olümpiakvalifikatsiooni turniir seega lõppenud. Ühtegi kohta Londoni olümpiamängudele saavutada ei õnnestunud, kuid kolm meest pääsesid teise ringi ning Arro ja Karlson saavutasid viiendad kohad. Olenemata sellest, et peaeesmärk - olümpiakoht jäi saavutamata, on viis kuud tagasi koondisega tööd alustanud peatreener Eesti poksijate esinemisega rahul: "Lootsime olümpikohta eelkõige Ainar Karlsonilt, kuid Euroopas on konkurents väga tihe. Poolraskekaalus (-81 kg) kandideeris kolmele olümpiakohale kakskümmendkaheksa poksijat ja kvalifikatsiooniturniire on lisaks MMile ainult üks. Siin peab lisaks täielikule õnnestumisele olema ka hea loos ja seekord ei läinud õnneks. Järgmiseks olümpiatsükliks ning tuleval aastal toimuvale MMile on meil aga juba löögijõuline meeskond välja panna".

Poksijate hooaeg jätkub 28.-29.aprillil Tallinnas toimuval rahvusvahelisel poksiturniiril Olümpiakinnas, kus lisaks meie poksijatele osalevad veel kaheksa riigi koondised.