"Chelsea rõhub vastaste rünnakute hoo mahavõtmisele, kindlale kaitsemängule ja kiiretele esimese laine rünnakutele. Nii nagu nägime ka pühapäeval FA karika poolfinaalis Tottenhami vastu. Barca mängus ei ole samuti midagi uut: tika-taka pall tiksub jalalt jalale. Ainuke värske hingamine ja teistsugust tüüpi mängija oleks Alexis Sanchez, kes võib ka vasturünnakutel üllatada ja oma kiirusega mis tahes kaitsja üle joosta," kirjutab Zelinski.

"Võimalik, et Guardiola (Barcelona peatreener Pep Guardiola - toim) lähebki sellise taktikaga, et initsiatiiv antakse vabatahtlikult ära ja võimalusel rünnatakse kiiresti ja teravalt. Kui see ei toimi, võib ju alati oma stiili juurde tagasi minna. Jällegi huvitav ja põnev mäng kus tulemus võib sõltuda mitte just kellegi oskustest vaid vastase kaitse eksimusest."

Eile ennustas Zelinski Madridi Realile Bayerni vastu 2:1 võitu. Läks risti vastupidi. Näis, kas täna läheb Eesti koondise eksründaja ennustus täppi nagu Meistrite liiga eelmises voorus, kui ta pakkus Barcelonale 3:1 võitu AC Milani üle.