City peatreener Roberto Mancini andis mäletatavasti pärast 8. aprillil Arsenaliga kohtumist mõista, et on sunnitud itaallasest edurivimehe ilmselt suvel maha müüma.

"Mis teil minu tulevikust? Miks te alati Interit ja Milani mulle pakute? Ma olen City's ja mul pole mingit kavatsust särki vahetada. Hetkel mõtlen ainult tiitli võitmisele, kuna ma olen kindel, et United teeb veel vigu. Kindlasti mängus meiega, ja siis, kes teab," ütles Balotelli La Gazzetta dello Sport'ile, vahendab ESPN.

"Moratti (Interi omanik Massimo Moratti - toim) räägib minust alati ainult head. Ma naudin seda, ta on mind teadnud sellest ajast saadik, kui ma olin 15. Tänan teda selle eest, aga praegu olen ma Manchester City's ega näe teisi võimalusi."

Balotelli lisas, et on Manciniga nüüd kõik erimeelsused lahendanud ning pildus ajalehe vahendusel oma juhendaja suunas kuhjaga kiidusõnu.

"Kui ma olin Milano Interis, helistasin iga väiksemagi probleemi pärast kohe emale. Nüüd pean ma ise hakkama saama. Esiteks pean ma mängijana arenema. Mul on olnud õnne, et saan Manciniga koos töötada. Ta on üks parimaid treenereid maailmas, võib-olla isegi kõige parem. Pärast mu punast kaarti Arsenali vastu kartis ta pikka karistust ning rääkis minuga päris karmil toonil. Kuid me oleme üksteisele asju seletanud. Tean, et ta usub minusse, nagu ta on seda alati teinud."

Vastuseks kriitikale, nagu vajaks ta psühholoogilist abi, ütles Balotelli: "Psühholoog mulle? Usun, et psühholoogid on vajalikud. Teinekord võivad nad olla väga kasulikud, kuid ma ei vaja neid. Iga päev kirjutatakse minust midagi ja liialdatakse palju ning ma tahaks sellele lõpu teha. Ma tahan, et mind hinnataks mu tegude järgi platsi peal. Olen häbelik ja lihtne poiss. Mulle meeldib sõpradega lõbutseda ja ma üritan alati kedagi mitte segada."