Üliraskekaalus (kuni 91 kg) võitlev Kaspar Vaha pidi teises ringis tunnistama horvaat Filip Hrgovici paremust. "Kasparil lõi vana viga välja - lõi ära ja siis tõmbas tagasi. Aga vastane oli pikem ja tugevam, lõi sisse ja hakatigi lugema," kirjeldas koondise peatreener Ervin Kade Delfile. Vaha löödi kahel korral nokdauni ning seejärel otsustas Kade matši ise lõpetada.

Pärast Tallinna meistrivõistlusi olümpiakvalifikatsioonile kaasa võetud Dimitri Kormilini (kuni 69 kg) matš lõppes avaringis Imre Balazs Bacskai vastu vastase ilmse ülekaaluga. "Kormilin poksis täitsa tublilt. Vastane oli 2010. aasta Euroopa pronks. Kahjuks hakkas vastase tabamuse järel ninast verd tulema. Alguses sai edasi poksida, kuid siis otsustas arst matši peatada."

Ometi ei heida Kade poksijatele midagi ette. "Üldiselt on poksijad tublid olnud. Ühtegi halba sõna ei saa kellelegi öelda. Vastased on väga tugevad olnud. Kaspari vastane oli näiteks juunioride maailmameister."

Avaringist pääsesid edasi Kaupo Arro (kuni 75 kg) ning Rain Karlson (kuni 91 kg). Arro peab olümpiale pääsemiseks finaali jõudma, Karslon turniiri võitma. Täna astub võitlusse Kirill Serikov (kuni 49 kg). "Lootus kaob viimasena," oli Kade positiivne.