"Ainar oli teise raundi alguses liiga tormiline. Kuid kohtunikud lugesid väga vähe vasaku käe lööke ära. Valgevene treener tuli juurde ja ütles, et millegipärast ei loeta vasaku käe lööke üldse. Ka Vene treeneril oli kahju, et nii läks," kirjeldas Kade Delfile. "Ainar oli tubli, aga alguses oli liiga palju tahtmist. Edaspidi peab natuke matši taktikalist plaani muutma passiivsemaks ning tugevamalt lööma hakkama."

"Amatöörpoksis ei loeta tihti vasaku käe lööke ära. Hinnatakse rohkem paremat kätt ja selgeid tabamusi. Viimases raundis hakkas Ainar õigesti poksima - ründas, astus tagasi ja ründas taas. Seni oli ta rohkem nagu maadelnud, viimase raundi ta seetõttu ka võitis. Ainar oli selgelt parem
ka niiöelda tavapoksis."

Amatöörpoksis hindavad poksijaid viis kohtunikku ning punktisüsteeme loetakse kahte moodi. Viiest kohtunikust kolm võetakse arvesse, ära kukuvad suurim ja väikseim punktide arv. Kuid kui kohtunike punktid erinevad teineteisest väga palju, siis lähevad arvesse nende kolme kohtunike otsused, kel teineteisega sarnasemad punktid. Korea kohtunik pani Ainarile võidu 23-9. Vähem agarama nupu vajutamisega oleksid Korea kohtuniku punktid arvesse läinud ning matš oleks viiki jäänud.

"Nii juhtuski, et osad kohtunikud lugesid kõik Ainari löögid ära ja teised peamiselt ainult parema käe lööke."

"Ka ei olnud Ainar kõige kõvem poksija selles kehakaalus, kes välja kukkus. Näiteks iirlane Joseph Ward (Euroopa meister ning noorte maailmameister), keda mina pean parimaks kuni 81 kiloste seas, kukkus samuti välja - ja loomulikult türklase vastu."

Ainaril on pakutud lepingut AIBA profiliigaga, kuhu eestlasel on nelja-aastane leping. Liiga alustab tegevust järgmine aasta ja sinna on kutsutud iga kehakaalu maailma kakskümmend parimat poksijat. "Eks saatuslikuks saigi see, et oleme Ainariga treeninud pigem profipoksi stiilis, kus arvestatakse ka veel aktiivsust ning mõlema käe lööke. Aga kui tahame Rio olümpiale jõuda, peame õppima ka selgemalt tabama ning aktsepteeritud lööke tegema."