Esimene mäng algab Eesti aja järgi kell 15, pärast seda tulevad väljakule Jürgen Zopp (ATP 127) ja Jerzy Janowicz (ATP 200).

Eesti koondis jõudis mängupaika pühapäeva õhtul ning on alates esmaspäevast harjutanud ja kohanenud väljakukatte ja keskusega. Eesti Tennise Liidu peasekretäri Allar Hindi sõnul mängitakse Taraflexi tüüpi väljakul, mis on suhteliselt kiire. Väljak on maha pandud spordisaali, kus põhiliselt mängitakse võrkpalli, keskus mahutab umbes 2000 inimest.

"Väljakukattega on mängijad harjunud ja õnneks on ka tervis igati vastupidanud. Zoppi jalg ei ole treenimist seganud ja ta on valmis andma lahingu kõigil kolmel päeval," ütles Hint. "Kapten Peeter Lambi arvates on kindlasti favoriit Poola, kuid loodame, et pärast esimest päeva on seis 1-1 ja edasi on juba kõik võimalik. Kuna kiirel kattel tõuseb tähtsale kohale serv ja vastuvõtt, siis kui need toimivad, võib meie paar laupäeval imet teha."

Paarismängus esindab Poolat maailma edetabeli viies paar Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, Eesti paneb välja Zoppi ja Mait Künnapi. Paarismäng peetakse laupäeval.