Kuusmaa ütles eile pärast Cramo 74:76 lõppenud kohtumist Delfile, et pole sellist vilepartiid varem oma treenerikarjääri jooksul kohanud ning ootab kohtunikelt, et nad tema meeskonna ees vabandaksid. Veel lisas ta, et on arvestanud, et ei pruugi sel hooajal enam meeskonda juhendada, kuna võib oma sõnavõtu eest juhendamiskeeluga karistatud saada.

"Selle (karistuse) kohta ei oska mina midagi öelda. Edasi käitutakse vastavalt juhendile. Kui juhendis on selle kohta midagi kirjas, siis sellega tegeleb liiga," ütles Halliko.

Kuusmaa eilseid sõnu ei soovinud Halliko ajakirjanduse vahendusel kommenteerida. "Treeneri väljaütlemist või käitumist pärast mängu kommenteerida ei kuulu kohtuniku eetika juurde. Mängu ajal me vastavalt sellele käitume ja karistame, kui on vaja. Aga pärast mängu ütlemised ei kuulu meie pädevusse," lisas ta.

Meistriliiga tegevjuht Rauno Pehka ei osanud veel öelda, millal vastav komisjon Kuusmaa küsimust arutama kokku kutsutakse. "See ei pea juhtuma üleöö. Kui midagi otsustatakse, antakse sellest kindlasti teada. Praegu ei tahaks spekuleerida," sõnas ta.