Küll on Schleicher lubanud kaasa lüüa U20 koondise tegemiste juures. Koondis mängib suvel Andres Sõbra käe all Euroopa meistrivõistluste A-divisjonis. Märtsis toimunud treeningkogunemisel oli Schleicher platsis ja peaks mai keskel kõigi eelduste kohaselt sõitma ka kontrollmängudele Rootsi.

"Kuulsin, et ta Kalev/Cramo juures enam ei toimeta, kuid U20 koondises kuluks selline mees ära küll. Otsisin ta üles ja saime jutud aetud. Tuli koolivaheajal laagrisse ka ja tegi kõik trennid isuga kaasa," kinnitas Sõber.

Aastapäevad tagasi sõnas Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa, et tegemist on andeka noormängijaga, kellest õhkub tahtmist saada korvpalluriks. Schleicheri tugevuseks pidas Kuusmaa tema füüsist, tahtmist areneda ja mängijale vajalikku nahaalsust. "Loodame, et Mihklist saab korvpallur, kellest tulevikus on kasu BC Kalev/Cramole, Eesti koondisele ning kes jõuab oma korvpalluriteel veel kaugele," mainis Kuusmaa. Tundub, et aastaga on pilt kardinaalselt muutunud.

Schleicher pääses sel hooajal Kalev/Cramo eest platsile vaid viies Eesti meistriliiga kohtumises. Mänguaega jagus keskmiselt 12 minutit, punkte kogunes 4,8 ja lauapalle 3,4.