Finaalis selgitavad tänavuse meistri põhiturniiri võitnud Hachingi Generali ja Berliini RV, tiitli ülevõtmiseks läheb vaja kolme võitu. Haching lõi poolfinaalis kolm korda järjest SC Mörsi (põhiturniiri 4.).

Oliver, mitmed paralleelselt maa meistrivõistlustega eurosarjas osalenud meeskonnad kurtsid väsimust. Kas ka Friedrichshafenil ja sinul oli vastupidavusega probleeme? Saite Meistrite liigas viienda koha.

Eks ikka. Keegi ei osanud hooaja algul arvata, et nii kaugele jõuame.

Berliini meeskond jäi põhiturniiril Friedrichshafenist maha vaid kuue punktiga, järelikult ei saa ta palju nõrgem olla. Ka rohkearvulise publiku toetus ilmselt aitas viimaseks jäänud kodumänguks valmistuda. Mis otsustavaks sai?

Ega nad väga nõrgemad ole. Nad olid lihtsalt paremini häälestunud ja tegid minu arust oma hooaja paremaid mänge. Pealtvaatajate hulk natuke mõjutas ka.

Saite ülemustelt peapesu? Või tunnistas peatreener Stelian Moculescu, et tegi ka ise midagi valesti?

Keegi midagi otseselt ei öelnud. Eks ka nemad ole pettunud, et kaotasime.

Millega hooaja lõpetate?

Hooaeg ongi lõppenud, kolmanda-neljanda koha mänge ei tule. Neljapäeval toimub fännidele väike üritus, pärast seda oleme vabad.

Sakslastel on ees olümpiavalkturniir. Kas koondis tundub sulle piisalt tugev, et üritada pääsu Londoni olümpiamängudele?

Saksa meeskond võib pääseda olümpiale. Võimalus on olemas, iseasi, kas see ära kasutatakse. Oleneb ka sellest, kes vastasteks tulevad.

Millises riigis sooviksid oma karjääri jätkata?

Jätkata sooviks kas Friedrichshafenis, Itaalias, Venemaal või Poolas. See vast selgub aprillikuu lõpus.