Mullu septembris esimese Kalju Jalgpallifestivali korraldanud klubi saatis suur edu: festival kujunes Eesti liigajalgpalli maastikul mäekõrguselt suurimaks ja menukaimaks sündmuseks, kuhu oli sisukale päevale osalema tulnud ligi 3000 inimest. Päeva krooniks oli Nõmme Kalju ja FC Flora vaheline meistriliiga mäng, mis lõppes kodupubliku rõõmuks Kalju 3:0 võiduga ning õhtu lõpetas noore superstaari Getter Jaani menukas kontsert.

Sel aastal on Kaljul plaanis korraldada koguni neli jalgpallifestivali, millest esimene toimub juba 12. mail, kui kohtutakse Sillamäe Kaleviga. Päeva suuresinejaks on telesaates “Eesti otsib superstaari” finaali jõudnud Artjom Savitski, annab teada klubi koduleht.

Teine suur jalgpallifestival toimub 21. või 22. juulil (kuupäev sõltub Nõmme Kalju UEFA Euroopa liiga mängupäevast) ning ürituse maiuspalaks on meistriliiga võimalik kullamatš Nõmme Kalju – FC Flora vahel. Päeva naelaks on laval Teele Viira, kes osales Savitskiga samal hooajal saates “Eesti otsib superstaari” ning saavutas seal kõrge viienda koha ning laialdasema tuntuse Eesti muusikamaastikul.

Kolmas ja neljas jalgpallifestival on planeeritud septembrisse, vastavalt 1. ja 29. kuupäevadele. Kui tarkusepäeval kohtutakse FC Levadiaga, siis hooaja viimane jalgpallifestival lõpetatakse matšiga Paide Linnameeskonna vastu. 1. septembri suurüritusel on päeva peaesinejaks raju kontserdiga taaskord Getter Jaani!

Nõmme Kaljul on hooajal 2012 plaanis korraldada veel teisigi suurüritusi, nagu näiteks Starmani Vutipidu, Jalgpallisimman ning Brasiilia jalgpallipäev!