"See on loomulik, kuna treener oli ju eestlane ning varemgi palju tähelepanu saanud," sõnas Kanepi, tõdedes veel, et on praegu keerulises seisus, kuna ei tea, kellega ja kuidas edasi minna.

"Loomulikult on treenerita sellisel tasemel mängimine keeruline. Tõesti teeb murelikuks, kellega ja kuidas edasi minna."

Kui tipptennisistid leiavad uue treeneri tavaliselt agentuuride kaudu, siis Kanepil tuleb juhendaja leida omal käel. "Kuna ma kuhugi agentuuri ei kuulu, siis pean sellega ise tegelema," lisas ta.

Miamis avaringis konkurentsist langemise ajas Kanepi pika vigastuspausi süüks. "Pärast vigastust polnud väga hea tunne mängida, kuna olin kolm nädalat pausi pidanud ja vaid ühe nädala treeninud. Arvestades, kuidas kaotused enesekindlusele mõjuvad, siis võib-olla tõesti polnud kõige parem mõte USA-sse minna. Aga seal oli soojem kui Eestis ning sain ka erinevate tennisistidega harjutada," nägi Kanepi USA-s käimises ka midagi positiivset.

Kanepi kinnitas veel oma poolehoidjatele, et on nüüd vigastuse sajaprotsendiliselt seljatanud. "Olen täielikult terve, mitte midagi pole enam viga."