Naised mängisid MM'i viimased mängud Egitpuse ja Kreekaga. Egiptusele kaotati 1-3. Suurimad šansid kohtumises punkt tuua olid Olesja Ketško'l, kes kaotas oponendile 2:3. Kohtumises Kreekaga tuli võtta samuti vastu võtta kaotus, kuigi alguses mindi juhtima 2:0. Kõige rohkem oli oodata vajalikku võidupunkti Tatjana Tšistjakovalt, kuna tema vastaseks olnud kaitsemängija kaotas kindlalt Olesja Ketškole. Ootamatult jäi aga Tatjana kaotusseisu, alistudes lõpuks 0:3 (-4, -4, -10). Võrreldes Tatjanaga olid Olesja top-spinnid kiiremad ja vindisemad, ning kaitsja tõi tagasi vaid mõne üksiku rünnaku eeskäe alla. Et aga pall seisis kaitsjale sobivalt kauem mängus, sundis see Tatjanat tegema vigu nii lühidalt mängides kui ka rünnakutes. Kokkuvõttes Eestile 44. koht 92 naiskonna hulgas.

Mehed võitsid teistkordse kohtumise Liibanoniga mängudega 3-2. Aleksandr Smirnov tõi makismaalsed 2 võitu ja Toomas Libene ühe võidu.
Viimaseks vastaseks kohamängus saadi Küpros. Viimastel Euroopa meistrivõistlustel Küprost võideti ja vastased olid hästi tuttavad. Smirnov võitis Küprose juuniormängijat Hristo Hristonovit. Libene kaotas Küprose esinumbrile Marios Yiangou'le 1:3 (-2, -8, 9, -7). Ka Smirnov jäi hätta Yiangou'ga 1:3 (-7, -2, 6, -8). Yiangou surus süstemaatiliselt peale oma stiili, kasutades rohkem ära võimalusi initsiatiivi haaramiseks ning oli tops-topsi vastu tagantliinist kiirem ja kindlakäelisem.

Vallot Vainula võistlustel saadud jalavigastus leeveneb iga päevaga, kuid mõnda aega tuleb siiski mängimisest loobuda. Kohtumise tulemuseks jäi 3-1 Küprosele ja Eestile tähendas see 120 meeskonna hulgas 58. kohta.

Peatreener Vainula lubadus viimase kohtumise lõppedes oli: "Kahe aasta pärast, järgmisetel võistkondlikel maailmameIstrivõistlustel võidame palju rohkem mänge!"