Ajaleht Sport-Bild kirjutab, et Interi endine ja Reali praegune peatreener Jose Mourinho üritas Özili Itaalia liigasse meelitada juba 2009. aastal, kuid tehing ei saanud kunagi teoks. Inter tegi veel aasta hiljem katse tollast Bremeni Werderi staari endale napsata ning oli valmis tema eest välja käima 25 miljonit eurot.

Özil aga vaatas rohkem Madridi poole, kes ta lõpuks 15 miljoni euroga Saksamaa klubilt ära ostis.

"Sain tõepoolest 2010. aastal pakkumisi mõnedelt Euroopa tippklubidelt, nende hulgas ka Interilt. Kuid otsus Realiga liituda oli absoluutselt õige. See on maailma parim klubi ja ma tahaksin siin oma karjääri lõpetada," ütles Özil Sport-Bildile, vahendab goal.com.

"Olen vaid 23-aastane, ma ei küündi oma võimete haripunktini veel niipea. Lähen aina paremaks. Keskendun täielikult Madridile ja koondisele, sest meil on võimalus sel aastal ajalugu teha - Realiga võime võita La Liga ja Meistrite liiga ning suvel Saksamaaga Euroopa meistrivõistlused."

Hispaania meistriliigas hoiab Real Barcelona ees kuuepunktilist edu. Meistrite liigas alistas Real eile veerandfinaali avamängus Nicosia APOEL-i võõrsil 3:0.