MM-Motorspordi meeskonna poolt ette valmistatud N-rühma Subaru Imprezaga sõitvatel noortel on lisaks rallisõidule Portugalis veel üks roll. Nimelt tutvustavad nad oma riigi ja Baltikumi suurimat autospordisündmust auto24 Rally Estonia't, olles selleks saanud autole spetsiaalse disaini.

Tegemist on Eesti autospordi mõistes unikaalse turundusnipiga. Varem pole MM-sarjas ühtegi Eesti rallit sellisel moel tutvustatud.

Sander Pärn: „Portugali ralli on meile täiesti uus ralli usun, et saame sealt väga hea kogemuse. Katsekilomeetreid on nelja päeva peale kokku pea 450, mis on meile heaks ettevalmistuseks enne Eesti ja Läti meistrivõistluste kruusarallisid. Saame kiiruslegendiga tööd teha ja ühtlasi tuleb seal targalt sõita, sest N-rühma autot on nendel teedel üsna lihtne ära lõhkuda. Kuna see on meile uus ralli, siis võtame seda samm-sammult aga kindlasti tahaks oma tempot seal võrrelda teiste N-rühma masinatega."

Urmo Aava, auto24 Rally Estonia direktor: „auto24 Rally Estonia toimub 20.-21. juulil Otepääl kaks nädalat enne Soome MM-rallit, mis muudab auto24 Rally Estonia väga atraktiivseks MM-sarjas osalevatele sõitjatele ja meeskondadele. Meil on heameel, et Sander ja Ken tutvustavad Portugali MM rallil Baltikumi suurimat võidusõitu ja annavad seeläbi suure panuse auto24 Rally Estonia tutvustamisele autoralli tippsarjas.“