Mis seis on aga hetkel Sienaga? „Ega pärast suve pole mul Siena inimestega ühtegi otsest kontakti olnud. Samas on ka selge, et nad nii või naa hoiavad mängijatel silma peal, kelle õigused neile kuuluvad. Varese Cimberio abitreener Guido Saibene on hea sõber Siena teise treeneriga. Nad lävivad ja ma üht-teist ikka kuulen pärast, mis Sienas toimub. Abitreener valgustab mind. Ta on korduvalt maininud, et Siena inimesed küsivad pidevalt minu kohta taustainfot. Kuidas ma treenin, minu igapäevast suhtumist ja muud säärast,“ rääkis Kangur.

„Suvel olin kaks päeva Sienas meditsiinilisel kontrollil, mis on puhas formaalsus. Sarnast tervisekontrolli nõutakse igal pool, üks kõik, millises liigas sa mängid. Pärast seda saadi lõplikult ka allkirjad lepingule. Minuga samal ajal olid klubi juures kontrollis David Andersen ja DaJuan Summers. Tegime teste koos. Anderseni jäämine Sienasse oli kindel ja tema käis tookord juba ka elamist vaatamas.“

Euroliiga üheks parimaks keskmängijaks peetava Anderseniga avanes Delfil võimalus paar sõna vahetada märtsi esimesel nädalal, kui Siena käis Vareses liigamängul. Sai küsitud arvamust, kas Kangur kannataks Siena taseme välja. „Kangur tundub olevat mitmekülgne mängija, kes võib edukalt tegutseda nii korvi all kui sellest eemal. Tal on hea vise ja samal ajal on ta ka kehaliselt võimas. Hea liikuvuse juures suudab täita meeskonnas erinevaid rolle. Tunnustan tema tegemisi väljakul kõrgelt ja usun, et ta saaks Sienas hakkama,“ sõnas NBA-s pallinud Austraalia koondislane.

„Kindlasti võiks Sienas mängimise ära proovida. Mulle meeldiks see väljakutse. Lepingu näol olen maitse suhu saanud, aga reaalselt ju mänginud seni pole. Tahaks näha, kas ma saaks sellises võistkonnas hakkama. Euroliigat olen ma Villeurbanne´i ASVEL-iga proovinud ja kohati tundus seal isegi lihtsam mängida kui toona Prantsusmaa liigas. Tase on kahtlemata kõva, aga stiil sobis mulle enam. Kui pääseksin järgmiseks hooajaks Siena ridadesse, siis suuri mänguminuteid ma kindlasti ei saaks. Olen selles enam kui kindel. Seal ei mängi reeglina keegi 30 minutit kohtumises,“ arutles Kangur autosõidul Bergamo lennujaama.

„Ma ei taha hõisata, et mängin Sienas kui see hetk pole reaalselt kätte jõudnud. Kuigi kokkulepped ja jutud on meil sellised olnud, et lepingu teisel aastal peaksin mängima seal. Ei taha enne midagi ära sõnada. Oleksin pettunud, kui varem räägitu ei peaks paika. Tahan Sienas mängida, mingil määral oleks see unistuse täitumine.“