Ingrid Puusta
(Noblessneri Jahtklubi) lisas täna oma sõitude seeriasse hõbefliidi 7. ja 9. koha, võttes sellega 80 naise seas hetkel 48. asetuse. Liidripositsioonil on endiselt Iisraeli sportlane Lee Korzits.

Meeste hõbegrupis finišeeris Johannes Ahun (Noblessneri JK) esimestes finaalsõitudes 3. ja 7. tulemusega ning on üldkokkuvõttes 62. kohal. Henri Kaar (Team Extreme) ületas finišiliini mõlemas sõidus 8ndana ning hoiab 64. positsiooni. Kevin Jakobsoni (Noblessneri JK) tänasteks tulemusteks on 34. ja 36. koht ning hetkeseisuga kokku 100. asetus. 120 mehe konkurentsis on esikohale tõusnud Hollandi purjelaudur Dorian Van Rijsselberge.

Cadizis toimuvad maailmameistrivõistlused on RS:X klassile Londoni olümpiamängude teiseks kvalifikatsiooniregatiks detsembris Austraalias peetud 2011. aasta olümpiaklasside maailmameistrivõistluste järel. Kui MM-il jagati välja 75% olümpia riigikohtadest, siis nüüd võistlevad veel mitte kvalifitseerunud maad, sealhulgas Eesti, ülejäänud 25% nimel. Meeste hõbegrupis on neljale olümpiapiletile konkureerimas 15 riiki, naiste hõbefliidis aga viie riigikoha nimel 14 maad.

Regatt lõppeb kolmapäeval, 28. märtsil, mil nii meeste kui naiste arvestuse 10 parimat seilavad ühtlasi topeltpunktid andvas medalisõidus.