Eile avatud messil EVER Monaco 2012 on kohal autotootjad üle maailma. Eksponeeritakse erinevaid elektrisõidukeid kõige luksuslikemate autodeni välja. „Maratoni ikooniks saanud Pobeda on väga suure tähelepanu all. Suur huvi on ka tänavuse Tallinn-Monte Carlo eleketriautode maratoni vastu,“ rääkis maratoni korraldaja, Monaco Vürstiriigi aukonsul Eestis, Jüri Tamm. „Rõõmustav on loomulikult ka see, et Vürst Albert II isiklikult meie messiboksi külastas.“

Elektriautode maratoni 2012 korraldajate Monacosse messile sõit oli ühtlasi ka tänavuse Tallinn-Monte Carlo eleketriatuode maratoni testsõit. „Hetkeseisuga on läbitud 2/3 linnadest. Osad linnad sõidame läbi tagasiteel,“ ütles Jüri Tamm ning lisas, et vastuvõtt on kõikjal olnud väga soe!

Tallinn-Monte Carlo elekriautode maraton 2012 toimub 1.-10.juunil ja läbib tänavu 10 riiki ja 29 linna. Eelmise aastaga võrreldes on toimunud muutused marsruudis – Skandinaavia riikide asemel kulgeb tänavu maraton läbi Baltikumi ja Poola. Tallinn-Monte Carlo elektriautode maratoni patroon on Monaco Vürst Albert II. Registreerumine kogu maratonil osalemiseks lõpeb 15. aprillil. Lisaks on kõik elektriautode omanikud oodatud osalema ka eraldi üksiketappidel.