"Turniiril alustas 11 meeskonda ning meie oleme kahe parema seas. Tee peal sai võidetud kolme Leedu, kolme Läti ning kahte Eesti klubi. Mul on hea meel, et oleme Leedu meeskondadele ära pannud, kes alati meie vastu üleoleva suhtumisega tulnud," lausus Sõber Delfile.

Tänane vastane Lietkabelis alistas poolfinaalis Palanga Naglise. Leedus ollakse aga meistrivõistluste viimane klubi. "Ega meil see viimane ots kerge olema saa. Olgugi, et meeskond on Leedus tagumises otsas, on neil motivatsiooni küllaga. Loodame, et suudame pakkuda finaaliväärilist esitust. Mingeid pingeid meestele peale panna ei tahaks," rääkis Sõber.

Kui välja arvata vigastuse tõttu hooaja pooleli jätnud Viljar Veski, läheb meeskond tänasele mängule täies koosseisus. "Eks Viljar Veski oleks ikka korvialune jõud olnud, kuid tema puudumine motiveerib teisi mängijaid rohkem püüdma."

Balti liiga karikat Sõber aga üle ei hinda. "Eks meie jaoks on tähtsaimad Eesti meistrivõistlused. Selleks me valmistume. Kõik muu on plussiks. Finaalikoht tõstab meeskonna head mainet ning teeb meestele rõõmu. Tarvas on BBL Challenge Cupi finaalis. Punkt!"

Kohtumine algab täna Rakvere spordihallis kell 19.00.