Fisher, kes liikus Rocketsisse Jordan Hilli vastu soovib vastupidiselt kuuldustele mängimist jätkata ja arvab ise, et hea õnne korral suudab ta liigas püsida veel kaks või kolm hooaega. Kuna Rockets ei olnud nõus omaks võtma tagamängija täislepingut, mis oleks talle järgmisel hooajal 3,4 miljonit dollarit sisse toonud ning ka Fisher ise ei avaldanud soovi Houstonis jätkata, jõuti üsna kiirelt kahepoolsele kokkuleppele.

Fisheri agent ütles eile järgmised sõnad: ''Tema iha võita on siiani alles ja see innustab teda võitma kuuendat meistritiitlit.''

Teadmata on hetkel ainult see, milline esiotsa meeskonda oleks nõus 37aastasele vanameistrile võimaluse andma. Viimati, kui mees vabaagent oli, huvitus temast Miami Heat, kellel nüüd tagamängija positsiooniga midagi pakilist lahti ei ole, seal mängivad Mario Chalmers ja Norris Cole. Jutte on ka olnud Phoenix Sunsist ja Oklahoma City Thunderist. Thunder tundub ka üks võimalike variante, sest nende põhitagamängija Russel Westbrooki vahetus Eric Maynor on selle hooaja lõpuni väljas põlvevigastusega.

Fisher on mees, kellel hetkel juba ette näidata viis NBA meistritiitlit, mis kõik on võidetud ajal, mil ta mängis Lakersis koos Kobe Bryantiga.