Internetimängude portaali Paf tegevjuht Allar Levandi sõnul oli Paf-palli esmane mõte vastamisi panna igipõlised rivaalid Eesti jalgpalli meistriliigas – FC Flora ja FC Levadia. “Kuid tahtsime teha asja veel huvitavamaks ning kutsusime palliplatsile mõõtu võtma klubide endised mängijad ja treenerid,” ütles Levandi.

FC Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson sõnul on Paf-palli mängides soov kõigile näidata, et rasketes oludes on siiski Levadia Florast üle. “Loodetavasti on seda näha ka käesoleva hooaja otsustavates mängudes,” lisas Hohlov-Simson.

Levandi sõnul on Paf-pall mäng, kus võistleja ülakeha on ümbritsetud plastpalliga, kuid jalad on vabad. “Paf-pall on väga meeleolukas ja uskumatult lõbus mäng nii mängijatele kui pealtvaatajatele, kus ka väiksemad kokkupõrked toovad kaasa suure õhulennu, mis siiski mängijat ohtu ei sea,” selgitas Pafi tegevjuht.

“Pühapäeval võib näha väljakul rinda pistmas näiteks Marko Kristalit, Indrek Zelinskit, Martin Reimi ning Janno Kivisilda,” lisas Levandi. Pafi tegevjuhi sõnul on tegemist kompromissitult lõbusa meeskondliku mänguga. Üritus on kõigile tasuta.