Ramon Sessions

Ramon Sessions, kes liikus Cleveland Cavaliersist Los Angeles Lakersisse, peaks leidma end üsna sobivast situatsioonist. Lakers hoidis alles nii Pau Gasoli kui Andrew Bynumi. Kuna Sessionsi näol on tegu väga osava pick-&-roll-i mängiva tagamängijaga, tähendab see, et kogu meeskond tervikuna peaks hakkama rohkem palli jagama. Ka Kobe Bryant on näidanud viimastes mängudes soovi arendada kogu meeskonna mängu tervikuna ning tundub, et mehel hakkab vaikselt tekkima ka usaldus ülejäänud meeskonnakaaslaste vastu. Kõik see kokku peaks tähendama seda, et Sessionsi ülesandeks jääb ainult pall õigetesse kätesse toimetada. Tema näol on tegu väga soliidse tagamängijaga. Kahekohalised resultatiivsete söötude numbrid peaksid olema üsna tõenäolised edaspidi.

Nick Young

Nick Young on mängija, kes aeg-ajalt mängib nagu superstaar. Samas on mees tuntud, kui liigne isetseja, meeskonnamängu rütmi lõhkuja ja lihtsalt kui halbade otsuste langetaja väljakul. Ta ei ole klassikaline viskav tagamängija, aga üht asja oskab ta suurepäraselt ja see on täpselt see, mida Clippers vajab. Nimelt suudab mees panna palli korvi pea igalt poolt. Võib küll väita, et mees viskab liialt palju ja alati mitte parima tabavusega ja see ei ole absoluutselt vale, aga siiani mängis mees organisatsioonis, kus põhimõtteliselt kõik oli nii kui nii juba kontrolli alt väljunud. Mängides aga distsiplineeritud meeskonnas koos suurte nimedega peaks aitama mõista mehel mängu paremini. Oluline on ka see, et Clippersis kogeb mees võitmist. Raske on öelda, kas mehe numbrid mõnes elemendis ka tõusevad, aga ilmselt jäävad need üsna sarnaseks sellele, millega ta hakkama sai Wizardsis. Young peaks olema see tähtis lüli, kes täidab vigastatud Chauncey Billupsi rolli.

Monta Ellis

Uue väljanägemisega Bucks tundub üsna huvitav meeskond. Nad on viimasel ajal hästi mänginud ja ripuvad hetkel ida konverentsis üheksandal kohal, ühe võidu kaugusel New York Knicksist. Tasub märkida, et nende alles jäänud mängudegraafik on liiga üks lihtsamaid. Lisaks sellele on äärmiselt head mängu näidanud Bucksi korvialused mehed Ersan Ilyasova ja Drew Gooden. Bucks on meeskond, millele ühe hea mängija lisamine võib tõesti tuua esile positiivse muutuse. Tagaliin, mis koosneb nii Jenningsist kui Ellisest ei ole teravaim just kaitses, aga ründemängus kindlasti liiga üks atraktiivsemaid, kiiremaid ja miks mitte ka efektiivsemaid. Nende ülesandeks hooaja lõpuni jääbki võidelda Knicksiga viimase koha eest ida konverentsis, mis tagaks edasipääsu kohamängudele. Samuti on Ellise kohta raske öelda, kas ta numbrid tõusevad. Ilmselt ei, aga sarnaselt Nick Youngile on tegu rohkem situatsiooniga, kus meeskond vaja rohkem mängijat võitmiseks, kui mängija enda numbrite kasvatamiseks meeskonda. Bucks jätkab ilmselt tänu soodsale graafikule võitmist, samas, kui Ellise numbrid kergelt kahanevad.