Värskeima uudise kohaselt on Dwight Howard otsustanud kuni lepingu lõpuni, 2013. aastani, jätkata Orlando Magicus. Kui veel eile teatas liiga parim keskmängija, et ei kavatse lepingut lõpuni mängida, muutis mees täna meelt.

Tänased vahetused:
Toronto Raptors saatis Leandro Barbosa Indiana Pacersisse. Raptors sai vastu dräfti teise valiku õiguse.

Memphis Grizzlies saatis Sam Youngi Philadelphia 76ersisse.

Kolmapäeval saatis Golden State Warriors oma suurima tähe Monta Ellise, Kwame Browni ning Ekpe Udohi Milwakuee Bucksi Andrew Boguti ning Stephen Jacksoni vastu. Jackson liikus edasi San Antonio Spursi Richard Jeffersoni vastu.

Samuti on New Jersey Nets soetas Portland Trail Blazersist Gerald Wallace'i. Nets loovutas Mehmet Okuri, Shawne Williamsi ning esimese ringi dräftivaliku.

Los Angeles Lakers soetas Cleveland Cavaliersist Ramon Sessionsi ning Christian Eyenga. Cleveland sai Luke Waltoni ning esimese ringi dräftivaliku. Lakers otsustas ka vanameistri Derek Fisheri Rocketsisse Jordan Hilli ja esimese dräfti valiku eest saata.

Houston Rockets on Portland Trail Blazersist soetanud keskmängija Marcus Camby. Portland sai vastu Hasheem Thabeeti, Jonny Flynni ning teise ringi valiku.

Denver Nuggets otsustas tsentri Nene saata Washington Wizardsisse JaVale Mcgee ning Ronny Turiafi vastu. Wizardsist lahkus Los Angeles Clippersisse ka Nick Young. 

Portland Trail Blazers vallandas peatreeneri Nate McMillani.

Kõlakad:
Kuulduste kohaselt on Los Angeles Lakers tegemas vahetust Portland Trail Blazersiga, mis tooks neile Minnesota Timberwolves'ist Michael Beasley. Lakers saadaks Steve Blake'i Portlandi ning Blazers omakorda Jamal Crawfordi Minnesotasse.