"Mind üllatas väga, kui veebruaris saime ühelt agentuurilt e-maili, kus oli kirja, et Armands Škele on saadaval ja ta otsib endale uut klubi. Keegi polnud ei minu, ega ka Kalev/Cramo mänedžeriga sellel teemal rääkinud. Škele agent tegutses seljataga. See ajas närvi küll," kommenteeris juhtunut peatreener Aivar Kuusmaa.

Agent aga tegutses edasi ning leidis kosilase Serbia meistriliigast. Serblased olid nõus Škele palkama juhul kui Kalev/Cramo annab ta tasuta ära. Cramo rahaline võit olnuks lätlase kolme kuu palgasumma. "Tasuta polnud me nõus Škelet loovutama ja vestluses mängijaga ei näidanud ta kindlat tahet meie juurest lahkuda. See oli rohkem agendi surutud variant, kuna sellise statistikaga, nagu ta seni on näidanud, saab uue klubi leidmine olema väga raske," sõnas Kalev/Cramo mänedžer Kaarel Sibul Delfile. "Usume, et Škele võib play-off mängudes olla klubi jaoks oluline jõud ja niisama temast loobuda polnud mõistlik."

Äraootava seisukoha tõttu jättis Škele vahele ka Balti liiga põhiturniiri viimase mängu Rudupisega. Tema tänavuse hooaja näitajad Balti liigas on 8,8 punkti, 4,6 lauapalli ja 2,7 korvisöötu, VTB Ühisliigas 8,9 punkti, 4,1 lauapalli ja 2,6 korvisöötu.