"Minu arvates suudab Vettel uuesti võita," lausus Ecclestone Formula1. com kodulehel. "Igasugune teine lõpptulemus oleks üllatus. Hooajaeelsed testid näitasid selgelt, et Red Bull on taas ülivõitluslik ning Sebastian on alles 24, seega on tal veel kõvasti potentsiaali."

"Kui peaksin panustama, siis Sebastian tuleb maailmameistriks, Mark Webber teisek ning üks McLarenitest kolmandaks, tõenäoliselt Lewis Hamilton," lisas Ecclestone.

McLarenit näebki sarja juht Red Bulli suurima konkurendina. "Lewisel on tohutult talenti. See pole muutunud. Eelmisel aastal oli ta vaimselt ebastabiilne. Julgen ennustada, et kui mõlemad piloodid suudavad täit potentsiaali näidata, siis Lewis Hamilton lõpetab Jenson Buttoni ees. Sest lõppude-lõpuks on ta lihtsalt kiirem."

Ecclestone'i sõnul oli Ferrari aerodünaamika testidel puudulik, kuid usub, et Mercedes võib see aasta konkurentsi pakkuda.

Samuti usub mees, et sarja naasev eksmaailmameister Kimi Räikkönen kasvatab huvi ning võib sel hooajal kaardilaua segamini lüüa. "Kõik sõltub sellest, kui kiire auto tal on ning kas ta suudab motiveerituna püsida. Hetkel tundub ta ülimotiveeritud olema. Loodame, et see nii ka jääb."

Vormel-1 hooaeg alustab sel nädalavahetusel Austraalias.