Avakolmandikul jäid Pantrid Sergei Novikovi ja Vassili Titarenko väravatest kaotusseisu. Teisel kolmandikul mäng sujus ning Roman Potšinok ja Veiko Süvaoja viigistasid seisu, vahendab klubi koduleht.

"Oli väga hea ja võitluslik mäng. Hea märgina kasvõi see, et meeskond suutis 0:2 kaotusseisust välja tulla. Esimesed kaks kolmandikku mängiti täpselt nii nagu peab. Kolmandal kolmandikul aga said saatuslikuks karistusminutid, mis kahel korral kohe ära karistati. Tänasest mängust õppetund, et play-off´ides peab mängupilt muutuma distsiplineeritumaks ja karistusi vähemaks. Kolmapäeval on uus päev ja uus mäng," võttis peatreener Olle Sildre mängu kokku.

Otsustaval perioodil Pantrid kõvast võitlusest hoolimata väravani ei jõudnudning võõrustajad viskasid neli kolli. Nende autoriteks olid Sergei Novikov, Vassili Titarenko, Anton Nekrassov ja Maksim Urlihh.

Seeria teine mäng toimub kolmapäeval, 14. märtsil kell 18:30 Premia jäähallis. Laupäeval, 17. märtsil kell 14:00 mängitakse taas Kohtla-Järvel ning seejärel vajadusel 18. ja 21. märtsil taas Tallinnas.

Teises poolfinaalpaaris Tartu Kalev-Välk - Tallinna Viiking Sport on mängude seis 1-1. Avakohtumise laupäeval võitis Viiking Sport 3:1, pühapäeval jäid peale põhiturniiri võitnud tartlased 4:2.