“Ceesay on meeskonnas alles vähe aega olnud ning olen teda näinud vaid ühes kontrollkohtumises, kus ta sai väga hästi hakkama, treeningute põhjal on tegu korraliku mängumehega. Takeda on ennast juba kahes mängus saanud näidata ning on tõestanud, et tegu on ründava, tööka ja tahtejõulise mängumehega. Poolakast väravavahi kohta ei oska ma veel midagi öelda, kuid tegu on kõigest 19-aastase väravavahiga, kes füüsilistelt kabariididelt on üsna suur ning loodan, et temast on meile kasu,” kirjeldas meeskonna peatreener Igor Prins Kalju kodulehel uusi mängijaid.

Takeda näol on tegemist 26-aastase ründajaga, kes viimased pool hooaega veetis Läti kõrgliigaklubis FB Gulbene, kus ta lõi kümnes liigamängus kuus väravat. Nõmme Kaljus on ta teinud kaasa seni kokku kahes kohtumises, millest ühes aitas ta Kaljul alistada just oma endine koduklubi Gulbene numbritega 5:1. Pikkust on tal vaid üks sentimeeter vähem kui Lionel Messil – 168! Kaljus saab tema särginumbriks olema 23.

Ceesay on 27-aastane poolkaitsja, kes pallis veel mullu Rootsi esiliigas Degerforsis. Ühtlasi on ta ka ühe rekordi omanik: ta on esimene Gambia pallur, kes Ladina-Ameerikasse mängima siirdus, esindades seal Peruu klubi Alianza Atleticot. Samuti on tal kirjas aastast 2008 kaks kohtumist Gambia koondises, mõlemad 2010 MM-valikmängudes Alžeeria vastu. Klubis hakkab ta kandma särki numbriga 8.

Klubi viimane täiendus on 19-aastane perspektiivikas väravavaht Zomerski. Saabus ta Poola esiliigaklubist Pogon Szczecin, kuhu siirdus eesolevaks hooajaks Sergei Mošnikov. Nõmme Kaljus pole ta veel ühtegi kontrollkohtumist kaasa teinud ning särginumbriks võtab ta Taisse siirdunud Kert Küti endise numbri – 69!