"Sellest on päris palju sel nädalal räägitud ja päris palju on minu käest ka küsitud. Nagu ma ka juba öelnud olen - ega mina sellest väravast ka ära ei ütleks, samamoodi Raio. Aga olukord oli selline: Raio lõi palli ja pall läks minu seljast sisse. Muidu ei oleks väravat tulnud. Võib-olla tuleks meie mõlema nimele see värav kirjutada," ütles Kams eile pärast superkarika finaali Delfile.

"Mina oma õiguste eest võitlema ei hakka. Eks see, kelle nimele see värav läheb, otsustakase jalgpalliliidus või ma ei tea kus."

Eesti Jalgpalli Liidu infojuhi Mihkel Uibolehe sõnul on vutiliit palunud mängu kohtunikul see värav videokordusest uuesti üle vaadata ning pole välistatud, et tabamus siiski Kamsi nimele ümber kirjutatakse.

Flora peatreener Martin Reim ütles, et tema jaoks pole vahet, kas värav läheb tema klubi mängijale või Piirojale. "Tõesti, minul ei ole vahet, kumma nimele see läheb. Poleks Kamsi olnud, oleks mööda läinud. Samas Kams ei näinud midagi ja pall löödi vastu teda. Kui oleks võimalik see värav pooleks teha, annaks mõlemale. Aga lõppkokkuvõttes tuleb päri olla selle otsusega, mis lõpuks tehakse," sõnas Reim.

Ametlik protokoll Eesti Jalgpalli Liidu kodulehelt:
EL SALVADOR - EESTI 0:2 (0:0)
Väravad: 71. Ragnar Klavan, 85. Raio Piiroja