Flora enda ridadest leiab vaid kaks leegionäri - soomlase Valeri Minkeneni ja grusiini Zakaria Beglarišvili. Rahvuskoondises on florakatest mänginud vaid Gert Kams (20 mängu), Karl Palatu (8), Siim Luts (5) ning Rauno Alliku, Markus Jürgenson, Meelis Peitre ja Albert Prosa (kõik 2 mängu).

Reim nõustub, et sellise meeskonnaga, nagu Kaljul koos on, ei saa nõmmekad vähema kui kullaga leppida.

"Kui nemad kulla peale ei mängi, siis mispärast sellise tasemega mängijaid üldse kokku on aetud? Loomulikult on nad väga hästi komplekteeritud ja kindlasti peafavoriidid. Puhtalt satse kõrvutades see nii on. Aga me üritame teha endast kõik, et tiitlit kaitsta," ütles Reim teisipäeval pärast superkarika finaali 4:0 võitu Transi üle.

"Eks me võtame mäng-mänuglt. Tänane mäng ei loe laupäevast alates enam midagi. Saime enesekindlust juurde, aga muus mõttes mitte midagi. Laupäeval hakkab kõik nullist."

Kams nii kindlalt kui tema juhendaja Kaljut favoriidiks ei pea. "Eks vaatame, kui mängud hakkavad, kes parem on. Võib-olla neil on natuke kogenum koosseis, me oleme natuke nooremad, aga ma arvan, et kõik hakkab nullist. Hooaja lõpp näitab, kumb tugevam on," lisas Flora ja Eesti koondise kaitsja.