„Alustasime kohtumist liiga enesekindlalt, sest uskusime enda võitu,“ tunnistas Tapa kasuks viis väravat visanud Siim Valdlo. „Aga Aruküla vastu lihtne ei ole. Hooaja käigus on nad järjest paremaks läinud ja pall liigub neil hästi. Meie puhul on see häda, et mängupilt kõigub ja kohtumiste algustes ei saa me ennast käima.“

Eelmises ringis Tapa meeskonnalt viigipunkti võtnud Aruküla/Tallase peatreener Toivo Järv kiitis hoolealuseid. „Mängisime hästi, ent lõpus vajusime ära,“ sõnas ta. „Meil jääb puudu vastupidavusest.“

Tapa resultatiivseim oli selles kohtumises Aleksander Oganezov seitsme ja Aruküla/Tallasel Rauno Esop kümne tabamusega.

Tabelijuht Põlva Serviti alistas kodus Viljandi HC meeskonna tulemusega 38:18 (17:10). Hardi Kuimetsalt Servitile kuus ja Kristo Voikalt Viljandile kümme tabamust.

HC Kehra võttis eelmise ringi kaotuse eest revanši HC Viimsi/Tööriistamarketilt, olles kodus parem 30:23 (19:14). Võitjate resultatiivseim oli vigastusest taastunud Risto Lepp kuue ja kaotajatel Kristjan Kangro seitsme väravaga.

Meistriliiga järgmises voorus on vastamisi Aruküla/Tallas – Põlva Serviti (06.03., kell 18.30), Põlva – Kehra (07.03., kell 18.00) ja Viimsi/Tööriistamarket – Tapa (08.03., kell 19.00). Mänguvaba on Viljandi.