Delfile omase info kohaselt on Varbanov siirdumas laenulepinguga Tallinna Kalevisse. Kuigi Kalev/Cramo pole veel kuskile alla kirjutanud, on selge, et Varbanov enam Eesti meistri ridades ei jätka.

Miks?
"Ühest põhjust välja tuua on raske. Esiteks on agendid väga osavad, sest videodel, mida me enne lepingu allkirjastamist vaatasime, liikus ja lammutas mees korralikult," lausus Varrak Delfile. Möödunud hooajal mängis Varbanov Bulgaaria liigas Tundja Yarboli ridades ning kogus kohtumises keskmiselt kaksikduubli. "Bulgaaria liiga on nagu Eestigi, kus on peamiselt kaks tugevat klubi. Tagumise otsa tase, kus Varbanov mängis, on kehv. Samuti oli esimesest päevast selge, et Bamba Fall ka päris paha ost polnud."

"Otsisime oma ridadesse suurt ja tugevat keskmängijat, kes aitaks meeskonda peamiselt VTB liigas ning lisaks korvi alla massi. Hooaja alguses olid meie ootused seoses selle liigaga kõvasti suuremad. Lootsime pakkuda kõigile konkurentsi. Tõelist tsentrit aga võimalik soetada polnud võimalik, need maksavad rohkem, kui meie eelarve kokku."

Hoolimata kehvapoolsetest esitustest Kalev/Cramo ridades ei usu Varrak, et tegemist on halva mängumehega, kel puudub potensiaal. "Ta ei saa väga kehv olla. Bulgaarias tõi ta 15 punkti ja 15 lauda mängus. Kuid seal oli ta meeskonna ainuke tsenter ning mängis keskmiselt 35 minutit stabiilselt. Äkki on ta seda tüüpi mängija, kes peab palju mängida saama. Mõned on sellised, kes 40 minutit mängides teevad häid sooritusi, kuid 10 või 15 minuti puhul ei suuda midagi teha. Tekib ebakindlus."

Varbanov kogus Kalev/Cramo eest Eesti liigas keskmiselt 15 mänguminutit ja tõi 6 punkti ja 5 lauapalli. VTB liigas jäid mehe näitajateks 6 punkti ja 4,5 lauapalli ning Balti liigas 4,7 punkti ja 2,9 lauapalli.