„Klubi põhjendab võlgnevusi sponsorrahade loodetust hilisema laekumisega. Tundub, et probleemiga siiski tegeletakse, sest aeg-ajalt mingid summad pangaarvele laekuvad. Lähiajal lubati veel võlgnevusi likvideerida ja tahaks loota, et nii läheb. Kui arveid ikkagi ei klaarita, siis veebruari lõpuni on Saksamaal võimalik üleminekuid vormistada ja äärmusliku sammuna võib see minu puhul ka kõne alla tulla. Üldiselt on mu sooviks Düsseldorfis hooaeg lõpuni mängida, kuid hetkel ei saa midagi välistada,“ selgitas Keerles keerukat olukorda Delfile.

Novembris oli juba Keerlesel laual pakkumine meistriliiga klubilt Frankfurt Fraport Skyliners. Kuna aga Düsseldorf Giantsi omanik ja eestlase agent on väga head tuttavad, siis tuldi klubi palvele vastu ning pakkumisest loobuti. „Mind palgati Düsseldorfi üheks põhitegijaks ning lahkumine tähendanuks klubile päris suurt hoopi. Ei hakanud pilli lõhki ajama, põhimõtteliselt oleksin saanud klubi vahetada küll. Mind on liigamängudel päris mitmed Bundesliga klubid vaatamas käinud ja ütleks, et huvi on elav,“ andis Keerles aimu, mis suunas liikumised aset leida võivad.

Viimasel ajal häid mänge näidanud eestlasest leegionär on enda sõnul sihiku lõpuks paika saanud, muud vahet hooaja esimese poole esitustega suurt polegi. "Kolmeste protsent oli mul vahepeal ikka allapoole igasugust arvestust. Nüüd on hakanud visked rohkem sisse kukkuma. Sealt ka need korralikud punktiskoorid (kolmes viimases mängus 17, 20 ja 24 punkti). Ma olen meeskonda võetud viskajaks ning üritan oma rolli täita. Ehkki tabelises pole nii hea kui hooaja eel loodeti, siis kõik plaanid on veel võimalik ellu viia. Sel aastal mängitakse ka esiliigas play-off süsteemis. Kaheksa paremat hakkavad põhiturniiri järel püüdma kahte piletit meistriliigasse. Liiga on tihe ja põhimõtteliselt võib kõigiga mängida. Peajagu üle pole ükski meeskond," lisas Keerles.

Düsseldorfil on põhiturniiril veel pidada 7 kohtumist. Hetkel ollakse 11 võidu ja 10 kaotusega kuuendal kohal.