Endine raskekaalu maailmameister Haye ütles pressiteate vahendusel, et juhtum oli "kahetsusväärne," kuid keeldus otsesest vabadamisest.

"Olin Münchenis, et vaadata Klitško ja Chisora matši. Pressikonverentsil ei olnud mul kavatsust sõna võtta, kuid Bernd Bonte tutvustas mind ja kaasas vestlusse," teatas Haye oma pressiavalduses. "Kui ma Klitško teemal sõna võtsin, hakkas Chisora minu suunas solvanguid pilduma. Tal on viimasel ajal üldse kombeks meedias mind mustata."

"Kui Chisora mulle kakluse eel agressiivselt lähenes, ässitasid ka tema tiimi liikmed kaklust üles. Chisora teatas seejuures mulle, et laseb mind maha."

Haye põhjendas oma ootamatut lahkumist Münchenist sellega, et ei tahtnud Chisoraga hotellis kokku sattuda. "Lahkusin Münchenist, sest Chisora peatus minuga samas hotellis. Tagantjärele videot vaadates on mul kahju, et ma selles piinlikus intsidendis osalesin. See oli väga kahetsusväärne," lisas Haye.

Dereck Chisora esitas täna pressiteate vahendusel ametliku vabanduse.

"Minu käitumine oli põhjendamatu. Vedasin oma perekonda, oma tiimi ja mis kõige hullem, ka armastatud spordiala alt," teatas Chisora. "Kogu minu käitumine oli ebaprofessionaalne. Provotseerimine ei puutu seejuures asjasse. Nüüd, kui ma olen saanud selge peaga järele mõelda, pean kahetsusega tunnistama, et mul on enda pärast väga piinlik. Palun kõigilt vabandust."